Для мешканців модульних містечок організували традиційний Святвечір

photo5314777314904622070y-d20eeb43
Фото: ЛМР

В трьох модульних містечка Львова, в яких проживає близько тисячі внутрішньо переміщених українців, організували традиційну Святу вечерю. Переселенці мали змогу почастувати різними пісними стравами, заколядувати та помолитися за Україну.

Про це пише пресслужба ЛМР.

«Цей Святвечір є особливим. Для всіх нас це вечір єднання через страшні випробування війни, це вечір сповнений надій і трепетного очікування перемоги. В цей вечір згадуємо та молимося за кожного, хто віддав своє життя за Україну та хто сьогодні боронить нашу державу», – каже директор Центру соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та внутрішньо переміщених осіб Володимир Головатий.

У вечір напередодні Різдва переселенці з різних куточків України їли вареники, борщ, кутю, слухали та співали різні колядки, молилися разом із священнослужителями, які відвідали усі три модульні містечка. Найбільше вечеря сподобалась дітям, які могли досхочу ласувати смачними пампухами.

Нагадаємо, у Львові є 3 модульні містечка для внутрішньо переміщених осіб – у Стрийському парку, на вулиці Пулюя та на Сихові. Загалом тут проживає близько тисячі українців із Маріуполя, Луганська, Краматорська, Херсона та інших зон активних бойових дій.

Читайте також: Львівщина: головні події за добу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: