У Львові двоє юнаків викрали машину з-під під'їзду та хотіли продати запчастини

324244001_666776145185656_2867643989978312285_n
Фото: регіональне управління патрульної поліції Львівщини

У Львові затримали двох чоловіків, котрі викрали автомобіль та продати його запчастини. Усе сталось восьмого січня у Франківському районі міста.

Про це розповіли у регіональних управліннях патрульної та Нацполіції України.

Ідеться про 21-річного львів'янина та 18-річного юнака родом з регіону. Патрульні кажуть, що 61-річний чоловік, який мешкає на вулиці Кульпарківській, вранці восьмого січня повідомив, що його автомобіль ВАЗ 2101 поцупили з-під під'їзду.

«Ще близько опівночі, львів‘янин зазначив, що почув звук двигуна, характерний його автомобілю, однак не надав цьому значення», - йдеться в повідомленні.

Підозрюваних у крадіжці спіймали завдяки камерам відеоспостереження «Безпечна Львівщина». Юнаки привезли машину до одного із гаражних кооперативів та вже почали розбирати авто на запчастини, щоб згодом продати, уточнили у регіональному управлінні Нацполіції.

За статею про крадіжку авто хлопцям повідомили про підозру. Тепер їм загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такого. У поліції додають. що 21-річний підозрюваний вже притягався до криміналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: