Через російський обстріл села на Херсонщині поранено трьох людей

photo_5301042679506912764_y
Будівля у Херсоні, яка потрапила під російський обстріл. Фото (ілюстративне). Джерело: Ярослав Янушевич, ОВА

У середу, 11 січня, російські окупанти обстріляли об'єкт критичної інфраструктури у Микільському — селі Білозерської громади, що в Херсонській області. Є поранені цивільні.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Ярослав Янушевич.

Він додав, що внаслідок російського удару об'єкт зазнав пошкоджень. Поранення отримали троє мирних мешканців. Їх ушпиталили.

Читайте також: Наслідки ворожих атак: в Україні є ще шість поранених і один загиблий

Яка ситуація в регіоні?

Янушевич розповів вранці 11 січня, що вчора російські окупанти 63 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти потерпали від атак з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Херсон росіяни обстріляли 24 рази – під ворожим вогнем опинилися житлові квартали міста. Окупанти атакували освітній заклад, лікарню, приватні та багатоквартирні будинки. П'ятеро людей отримали поранення.

Вранці 11 січня ворог вкотре вдарив по обласній дитячій лікарні. Пошкоджено 6-поверховий неонатальний корпус – в будівлі вибито вікна. Також постраждала й поліклініка лікарні, в якій через обстріли вибито значну кількість вікон. 

Яка ситуація на фронті?

На Херсонському напрямку від російських артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура 12 населених пунктів. Зокрема: Антонівка, Веселе, Республіканець, Дніпровське, Дудчани, Милове, Золота Балка та Херсон. Постраждали мирні люди, повідомив у ранковому зведенні 11 січня Генштаб ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: