Козицький розповів про головні події за добу на Львівщині

Безымянный
Фото: ЛОДА

Вчора ворог знову завдав масованого ракетного удару по Україні. Під удар потрапила і Львівщина. 1 ракету на території нашої області воїнам ПвК «Захід» вдалося збити. Дві – влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив голова Львівської ОДА (ОВА) Максим Козицький.

"Була пожежа. О 18:16 вогнеборці погасили її. Жертв чи постраждалих через атаку у нашій області нема. Розділяємо біль Дніпра, де через удар по багатоповерховому будинку кількість загиблих зросла уже до 20" - написав Козицький.

Він додав, що ворог прицільно бив по енергооб’єктах.

"Він не має успіху на полі бою, тому хоче шантажувати нас темрявою. На жаль, є влучання у 5 областях. У тому числі і в нашій. Енергосистема держави пережила 12 масований ракетний удар" - зазначив очільник ОВА.

Козицький розповів, що завдяки скоординованій роботі енергетиків, ДСНС та обласних військових адміністрацій керованість і цілісність енергосистеми вдалося зберегти. Проте дефіцит у ній суттєвий. Маємо бути готові до можливого запровадження аварійних відключень.

За його словами, станом на цю годину у Львівській області застосовують лише графік погодинного відключення електроенергії.

Львівщина продовжує приймати жителів України, які змушені тікати з рідних міст і сіл, де тривають активні бойові дії. За останню добу наші волонтери медико-психологічної допомоги зустріли з евакуаційних потягів 95 людей.

Читайте також: Козицький повідомив про наслідки ракетного удару на Львівщині (відео)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: