Головні події за добу на Львівщині

Безымянный
Фото: ЛОДА

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 20 січня о 12:41. Була загроза ударів крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилась. Усе, наскільки це можливо в умовах війни, спокійно.

Про це повідомив голова Львівської ОДА (ОВА) Максим Козицький у Телеграм.

За словами Козицького, станом на зараз у Львівській області, відповідно до доведених лімітів споживання, застосовують графік погодинних відключень електроенергії.

Також він повідомив, що за останню добу двома евакуаційними потягами у Львів прибули 75 осіб. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 595 людей.

Через пункти пропуску у Львівській області до України повернулося 12 тисяч 710 громадян держави. Виїхали – 18 тисяч 538 людей.

Крім того, очільник Львівської ОВА повідомив, що на Львівщині у 2022 році погодили 8 грантів на створення і розвиток садівництва – на суму 41,7 млн грн. У отримувачів грантів є можливість обрати спосіб фінансування гранту. Як це зробити – за посиланням (https://bit.ly/3QXcTtZ).

У Львівській ОВА відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Затвердили план роботи комісії на 2023 рік, розглянули питання щодо стану забезпечення населення питною водою та підготовки до пропуску повені і дощових паводків на території області. Докладніше – тут (https://bit.ly/3wlzjeE).

Читайте також: Сьогодні, 21 січня, на Львівщині діятиме графік погодинних відключень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: