До Львова вп'яте приїде турецький пластичний хірург, аби оперувати діток із вадами

photo_5366551354656539192_y
Фото: ЗУСМДЦ

До Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру приїде пластичний хірург із Туреччини Хакан Агір. Це вже буде його п'ятий візит.

Про це повідомили у пресслужбі медзакладу.

Кажуть, що фахівець приїде до Львова 6 лютого нинішнього року. Тут він проведе безкоштовні консультації для пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими вадами обличчя і тіла та посттравматичними наслідками. 

Дитячий хірург Центру Андрій Кузик додав, що дітям, які потребуватимуть операції після консультації, проведуть втручання безкоштовно.

Читайте також: Львівські хірурги врятували від серцевої недостатності однорічну дівчинку з Закарпаття

Це уже п’ятий візит турецького фахівця у спеціалізований центр у Львові. Торік провели щонайменше 50 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України та надали близько 200 амбулаторних консультацій.

Лікарі прийматимуть лише за попереднім записом. Записатися на прийом можна тут

Довідково

Хакан Агір – професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U.E.M.S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського товариства хірургії голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та мікрохірургії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: