кремль планує мобілізувати депортованих українців

армія РФ

Керівництво рф готує фундамент для мобілізації депортованих українців та мігрантів, щоб зменшити напругу серед росіян.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Будь-які тези Кремль зазвичай вкидає через дотичних людей, а потім ці тези підхоплюють інформаційні посіпаки ворога. Так, напередодні пропозицію мобілізувати всіх мігрантів, хто отримав паспорт рф, офіційно озвучив голова слідчого комітету рф александр бастрикін.

Проте за даними ЦНС йдеться і про мобілізацію чоловіків, депортованих з тимчасово окупованих територій. Це одна з причин прийнятого урядом рф рішення щодо видачі паспортів за місцем проживання. Що безпосередньо націлено на примусову паспортизацію депортованих українців.

«Зауважимо, заява бастрикіна є відверто нацистською, оскільки він прямо вказує, що основну увагу повинні приділити мобілізації представників національних меншин.

Поряд з цією заявою пропагандистськими телеграм-каналами поширюються матеріали, які посилюють ксенофобські настрої щодо мігрантів з даних країн, як учасників організованих злочинних груп пов’язаних з поширенням наркотиків, зброї та загалом як таких, що паразитують на «русских», - наголошують у спротиві.

За даними кремлівських соціологів та аналітиків такі пропозиції позитивно сприймаються росіянами серед яких зростає обурення щодо нової хвилі мобілізації в країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: