Молодь зі Львова збирає півтора мільйона гривень на секретне спорядження для ЗСУ

mdc_zbir_2
Ілюстрація: МолоДвіжЦентр.Львів

У Львові об'єднались молодіжні організації та запустили збір для одного із підрозділів розвідки, які є у підпорядкуванні ГУР. Хочуть придбати військове спорядження, якому присвоїли кодову назву «Цербер».

Про це повідомили у пресслужбі простору МолоДвіжЦентр.Львів.

Ініціатори прагнуть зібрати 1,5 мільйона гривень на технічне військове спорядження, необхідне для боротьби з ворогом. Говорять, що потрібно зберегти інформацію про техніку від публічного поширення збору. Тому йому присвоїли кодову назву «Цербер».

Партнерами збору стали найбільші осередки активної молоді Львова: управління молодіжної політики Львівської міської ради, учнівський парламент Львова, Центр Довженка, ELSA Lviv, Львівська міська організація СМУ в Україні , Українська академія лідерства, колегія та профком студентів і аспірантів НУ «ЛП», Український волонтерський центр, організація української молоді «Спадщина», уряд студентів УКУ, Українська спілка молодих географів, колівінги для активної молоді VILNYY, Дитячі клуби Львова, Студентська рада Львова.

«Ми об’єднуємо друзів для збору на секретного інноваційного звіра під кодовою назвою «Цербер». Його отримає піхотний підрозділ розвідки в підпорядкуванні ГУР.  Що стоїть за трьома головами Цербера знає тільки розвідка і трішки ми, але обіцяємо – ворогові буде мегастрашно», – говорять організатори.

Купівлю та передачу «Цербера» військовим з розвідки здійснять силами співорганізаторів - волонтерського штабу Пласту у Львові, який вже рік регулярно закуповує та передає техніку та спорядження українським військовим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: