Ноутбуки Asus: особливості, популярні лінійки

Screenshot_7

Asus – добре відомий в Україні та поза її межами виробник комп’ютерної техніки, популярний серед користувачів та з гарною репутацією в середовищі експертів. Є в арсеналі компанії й така високотехнологічна продукція, як ноутбуки.

Що ж робить їх настільки привабливими, в чому причина високої популярності бренду на світовому та вітчизняному ринках? Розглянемо характерні особливості лептопів від цієї тайванської компанії.

 

Функціональність

Практично всі ноутбуки, незалежно від серії, відомі своєю функціональністю. Адже вони розраховані на виконання практично будь-яких завдань, починаючи від роботи з офісними програмами та закінчуючи іграми й обробкою графіки.

Надійність

З самого початку компанія приділяла цьому аспекту максимальну уваги. Як свідчать різноманітні рейтинги, ноутбуки бренда завжди розташовані на лідерських позиціях. Так, згідно даними відомої аналітичної компанії Statistic Brain з США, тайванський бренд частіше інших виробників лептопів займає перші місця у таких оглядах.

На сьогоднішній день ноутбук Асус – це синонім надійності та високої якості: будь-яка модель, кожен окремий лептоп виготовляються з дотриманням всіх стандартів та ретельно тестуються перед відправкою в торгівельну мережу.

Дизайн

Не слід зменшувати значення зовнішності ноутбука. В компанії це добре розуміють, тому над стилістикою та дизайном лептопів працюють визнані світові дизайнери. Достатньо оцінити корпуси, виготовлені з шліфованого металу та оздоблені натуральним бамбуком.

Короткий огляд лінійок ноутбуків Asus

В асортименті бренду є лептопи, розраховані на всі категорії користувачів, від недорогих, але функціональних ноутбуків до потужних ігрових моделей, від стильних ультрабуків до бізнесових серій.

00_asus_vivobook_s15.jpg (1600×1067)

Розглянемо основні лінійки, які можна зустріти в продажу:

  • Zenbook. Це ноутбуки преміального рівня, в яких використовуються найновіші комп’ютерні технології. В лінійку входить основна серія S, з покращеними характеристиками Pro, трансформери Flip та серія Duo з двома моніторами.
  • Vivobook. Ультрабуки для роботи і навчання. Лінійка включає серії S, Go, Pro, Flip, а також моделі Slate з можливістю відключення клавіатури.
  • Chromebook. Бізнес-ноутбуки, які працюють під керуванням Chrome OS. Включає базову серію, лінійку Enterprise, орієнтовану на корпоративних користувачів, та серію трансформерів Flip.
  • AsusPro – потужні іміджеві бізнес-ноутбуки, характерною рисою яких є підвищений рівень захисту;
  • ProArt Studiobook. Як видно з назви, це серія, розрахована на творчих користувачів, професіоналів в області дизайну та графіки.
  • ROG – найбільш відома ігрова серія. Представлена лінійками Zephyrus та Strix.
  • TUF Gaming. Більш доступний варіант ігрових ноутбуків.
  • Expertbook – ультратонкі, але потужні бізнес-ноутбуки з декількома лінійками (Essential, Premium, Advanced).

Таким чином, продукція Asus охоплює всі сучасні ніші ноутбуків, пропонуючи весь спектр продуктивної та функціональної техніки по доступним цінам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: