Пасажири круїзного лайнера передали українським полярникам листи зі словами підтримки (фото)

325637876_1109860699709242_649191037782983520_n
Станція "Академік Вернадський"

Навіть у далекій Антарктиді Україна відчуває світову підтримку. Пасажири одного з круїзних лайнерів передали українським полярникам цілий стос рукописних листі.

Про це повідомляє НАНЦ.

«Після варварського повномасштабного вторгнення рф в Україну весь цивілізований світ став на сторону нашої країни, і ми це відчуваємо навіть в Антарктиді. Нас підтримують і колеги з інших антарктичних місій, і звичайні люди, що приїжджають сюди як туристи», - йдеться у повідомленні.

Нещодавно пасажири круїзного судна «Fridtjof Nansen» передали українським полярникам цілий стос рукописних листів зі словами підтримки.

Ось деякі з них:

  • «Дякую за вашу силу і ваш супротив. Моя дружина Олеся, яка сама з Білорусі, та мої німецькі друзі намагаються всіляко допомогти вашій країні» (з Берліну)
  • «Вітання з Вашингтону!… Ваша сила є джерелом натхнення для всіх нас. Сполучені Штати Америки вас підтримують»
  • «Шекспір писав: «Ви не маєте боятися», Черчілль писав: «Ми ніколи не здамося». Обидві ці фрази – це про вас. Я впевнений, що ви переможете, адже ви воюєте не лише за свою країну, але за всю Європу і Північну Америку» (з Нідерландів)
  • «Дякую за вашу роботу, підтримуємо вас здалека. Віва Україна!».

«Ми щиро вдячні за такі важливі слова. Світова підтримка допомагає наближати нашу Перемогу і той час, коли ми повною мірою повернемося до творення світової науки в Антарктиці», - подякували полярники.

Також наші зимівники отримали смачні подарунки – свіжі фрукти та овочі, більшість яких закінчилася на станції ще кілька місяців тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: