На Львівщині поліцейські затримали збувача наркотиків

327722041_5525798467542763_8061122784724664468_n
Фото: патрульна поліція

У Львівському районі поліцейські затримали наркозбувача, який реалізовував «марихуану» та «амфетамін»

Про це повідомляє поліція Львівської області.

За скоєне 22-річному мешканцю міста Бібрка загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як встановили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, зловмисник неодноразово здійснював збут наркотичних та психотропних речовин на території району.

26 січня правоохоронці затримали його на вулиці Богдана Лепкого у місті Бібрка Львівського району під час реалізації наркотиків. У чоловіка було виявлено пакет з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на «амфетамін».

Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання зловмисника, поліцейські виявили пакети з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на «амфетамін», подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожу на «марихуану», а також ваги, грошові кошти, отримані від реалізації наркотиків, та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.Слідчі повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: На Сихові спіймали 50-річного чоловіка, який робив «закладки» метадону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: