Максимальне збільшення грудей: чи можна зробити з першого розміру третій

Імпланти
фото з сайту https://ua.depositphotos.com/

Серед всіх пластичних операцій, доступних в хірургії, найбільшу популярність здобула мамопластика. Процедура дозволяє збільшити розмір грудей, завдяки чому зникають стереотипні психологічні сумніви у власній непривабливості. Багато жінок вже пересвідчились в ефективності та доцільності цієї операції, оскільки зовсім різні відчуття можна мати з першим розміром і після корекції — з другим, чи навіть третім.

Головне в мамопластиці — професійний підхід, підкріплений багаторічним досвідом пластичного хірурга. Тільки висококваліфікований спеціаліст зможе врахувати всі індивідуальні параметри пацієнтки і отримати максимально природний результат.

Якщо бажаєте звернутися до найкращих у своїй справі, запишіться на консультацію до клініки ANACOSMA. Можна дізнатись всі деталі процедури та яка ціна збільшення грудей на anacosmo.ua/uk/plasticheskaya-hirurgiya/uvelichenie-grudi-plastika/.

Важливі критерії вибору імплантату

Привабливість жіночих грудей значною мірою залежить від їх розміру. Саме тому пацієнтки часто звертаються з проханням збільшити маленькі груди відразу на кілька розмірів. Сучасна пластична хірургія доволі ефективно розвʼязує це завданням, здебільшого завдяки спеціальним імплантатам. Від правильного їх вибору залежить майбутня краса пацієнтки, саме тому грамотний лікар приділяє цьому процесу максимум уваги.

Фактори, від яких залежить вибір імплантатів:

  • товщина м’яких тканин;
  • тонус та ступінь еластичності м’яких тканин;
  • висота та основна ширина молочних залоз.

При радикальному збільшенні грудей, з першого на третій розмір, додатково враховується ріст пацієнтки, обхват грудної клітини. Якщо по всім параметрам лікар бачить можливим подібний варіант мамопластики, тоді проводять відповідне збільшення. В деяких випадках можуть спостерігатись якісь конституційні невідповідності, тоді хірург може порекомендувати менші імплантати, які в результаті виглядатимуть природніше.

Варіанти імплантатів

Сучасні виробники імплантів молочних залоз пропонують достатній асортимент для вибору найкращого варіанту. Як правило, пластичний хірург дає можливість визначитись пацієнтці із формою, текстурою, наповнювачем імплантату. Найбільш відомі по наповненню силіконові замінники, хоча також є гідрогелеві, силікагелеві, сольові. Останні найменш міцні, тож частіше всього використовуються силіконові та гідрогелеві, які характеризуються високою безпечністю.

Натуральний вигляд грудей немало залежить від форми імплантату. Найбільш природними вважаються краплеподібні та ергономічні, тоді як круглі імплантати рівномірно збільшують груди. Поверхня оболонки може бути текстурованою або гладкою і при правильному виборі дозволяє уникнути різних ускладнень. Тож спочатку потрібно знайти професійного хірурга, а він вже своєю чергою подбає про максимальне та якісне збільшення жіночої принади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: