Міст поблизу Мелітополя підірвали ще у травні, - Федоров

Мелітополь

У соціальних мережах та ЗМІ поширюються повідомлення про те, що днями було зруйновано залізничний міст на Мелітопольщині, що був одним із ключових для військового забезпечення окупантів.

Але за словами мера Мелітополя Івана Федорова, міст було підірвано ще у травні, про це він розповів під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«У соціальних мережах і в цілому активно обговорюється питання щодо руйнування чергового залізничного мосту. Хочу зазначити, що цей міст було зруйновано ще в травні, після цього рашисти його намагалися відновити декілька разів. І знову він не може функціонувати, „втомився“ в черговий раз. Хочу підкреслити важливість цього шляху. Саме через залізницю рашисти намагалися перекидати своє тяжке озброєння та боєприпаси. І саме цей шлях з Мелітополя на Токмак, і потім в бік Бердянську, Маріуполя та Донбасу знову не зможе функціонувати для них. Я впевнений, що мости будуть продовжувати впадати, вибухати, тому що логістика рашистів — це те, що має руйнуватися в першу чергу», — зазначив Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: