На фронті загинули двоє львів'ян

6Z7A3355

1 лютого Львів попрощається з Іваном Орищиним та Богданом Бодаком. Вони загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Похорон розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Львів'янин Богдан Бодак народився 6 жовтня 1983 року. Працював і Італії. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону, щоб стати на захист Батьківщини від російських окупантів. Боровся із державою-терористом у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Львів'янин Іван Орищин народився 5 червня 1979 року. У 1997 році вступив на військову службу до лав Збройних сил України, де отримав звання «сержант».

Протягом 2014-2017 років виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у складі 3-го окремого мотопіхотного батальйону «Воля» 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. Здобув звання «старший сержант».

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно повернувся до лав 24-ї бригади, щоб боронити Батьківщину від російських окупантів. Попри отриману контузію, невдовзі повернувся на фронт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: