Двом фігурантам «п’яних» вечірок вручили підозри

f6f007d7138bbe9a

Правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи «п'яних вечірок», де молоді люди принижували дівчат знімаючи це на камеру. Ще шість фігурантів отримали повістки до військкомату.

Про це повідомляє "Суспільне".

Громадська діячка Ярослава Кравченко з посиланням на інформацію підписниці розповіла, що група хлопців у Києві влаштовувала вечірки, куди запрошували дівчат, яким, ймовірно, підсипали снодійне з наркотичною дією в алкоголь. Після цього парубки знімали відео, де знущалися з напівпритомних дівчат.

Як тільки в мережі з’явилися фото та відео з таких вечірок, правоохоронці розпочали відпрацювання, повідомили в національній поліції.

"На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави. Зокрема, оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: