У Жовкві під час ремонту дитмайданчика вкрали понад 200 тисяч гривень

328746359_1810551665986286_9078103042046273503_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Жовкві, що біля Львова, керівник одного із підприємств, що займалось ремонтом майданчика, забрав собі у кишеню понад 200 тисяч гривень. Натомість роботи так і не виконали.

Про це повідомляють у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що наприкінці 2021 року відділ освіти Жовківської міської ради уклав з керівником одного з ТзОВ договір щодо проведення будівельних робіт з реконструкції мультифункціонального майданчика.

«Замовник оплатив передбачені договором кошти, проте, керівник підприємства-підрядника, через несумлінне виконання своїх службових обов’язків, подав довідки про виконання робіт, які насправді виконані не були», — сказано в повідомленні.

Через це відомство недоотримало понад 200 тисяч гривень. Керівникові підприємства повідомили про підозру у службовій недбалості Кримінального кодексу України. Нині йому загрожує штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох рок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: