Чемпіонат України: сестри-біатлоністки з Львівщини вибороли вже три медалі

біатлон
ФОТО: ЛОВА

На базі Західного реабілітаційно-спортивного центру триває чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок. Дві медалі на змаганнях вже виборола представниця Львівщини Олена Городна. У понеділок вона стала бронзовою призеркою спринтерської гонки, у вівторок – виборола срібло у гонці переслідування. Сестра Олени, Юлія Городна, виборола бронзу в індивідуальній гонці на 12,5 км. 

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

За медалі на змаганнях борються бере 81 спортсмен: 35 юніорок та 46 юніорів з восьми регіонів України. Львівську область представляють десять вихованців обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та дитячо-юнацької спортивної школа «Янтар» міста Новояворівськ.

Тренувальну базу, на якій тренуються талановиті біатлоністки зараз оновлюють – у Львівському обласному  центрі олімпійської підготовки із зимових видів спорту триває реконструкція біатлонного стрільбища.

Найближчими днями на чемпіонаті також відбудуться мас-старти та змішана естафета. Загалом цьогоріч на Львівщині відбудеться 10 національних заходів з біатлону. Найближча після цих змагань подія – чемпіонат України серед юнаків у березні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: