Під Голоском у Львові будуть комунальні садок і школа на майже пів тисячі дітей

000188_03
візуалізація проєкту Guess Line Architects

Приватні інвестори побудують загальноосвітню школу та дитячий садок у мікрокрайоні Львова Під Голоском. Заклади будуть комунальними.

Рішення ухвалили на виконавчому комітеті міськради у п'ятницю. 3 лютого.

«На це будівництво раніше був проведений архітектурний конкурс, який має свого переможця - з ним і укладений договір на проєктування. Сьогоднішнє рішення передбачає залучення приватних коштів до будівництва цієї школи. До нас звернулись дві приватні компанії, які своїм гарантійним листом засвідчують те, що готові профінансувати роботи. Натомість місто має виконати свої зобов’язання щодо оплати виготовлення проєкту», —пояснив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: Замість ринку у Львові облаштують громадський простір

За рішенням, місто укладе тристоронній договір із ТзОВ «Резидент Девелопмент» та ТЗОВ «Голоско парк» на фінансування та виконання робіт щодо будівництва школи та дошкільного навчального закладу з облаштуванням парку на території житлового району Під Голоском.

Новозбудована школа вміщатиме 18 класів (450 учнів), дошкільний заклад розрахований на 70 місць, кажуть у мерії.

Також у цьому мікрорайоні силами і коштом ще одного забудовника, компанії «Нова оселя», уже збудовано великий дитячий садок на 350 дітей. Він працює уже півтора року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: