Сьогодні Львів попрощається з Героєм Назаром Вальчишиним

6z7a3355-5aa002b5
Фото архівне. Автор- Роман Балук.

5 лютого Львів попрощається з Назаром Вальчишиним, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це пише пресслужба ЛМР.

Чин похорону розпочнеться об 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Назар Вальчишин (12.04.1985-01.02.2023) Львів‘янин.

Навчався у Ліцеї №28 Львівської міської ради. Закінчив Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Під час навчання проходив військову кафедру.

У мирний час працював у сфері інформаційних технологій. Захоплювався грою на гітарі, декоративною різьбою по дереву та рисуванням.

Лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив територіальну цілісність та незалежність України у лавах 355-го навчального механізованого полку 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Збройних сил України.

У Назара Вальчишина залишилися дружина, донька, батьки та сестра.

Читайте також: ЗСУ ліквідували вже більше 130 тис російських окупантів, - Генштаб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: