У Брюховичах 19-річний керманич врізався у вантажний потяг

потяг
Фото ілюстративне

Біля Львова зіткнулися автомобіль та вантажний потяг. Усе сталося в обід шостого лютого в Брюховичах.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції наступного дня, у вівторок.

Кажуть, що 19-річний львів'янин за кермом «Тойота Корола», попри сигнал світлофора, виїхав на залізничний переїзд, внаслідок чого відбулось зіткнення з вантажним потягом.

У ДТП обійшлося без потерпілих.

На юнака склали протокол щодо порушення ПДР, через що зазнали пошкодження залізничні переїзди. Тепер він може заплатити штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також: У Львові потяг збив на смерть 26-річну жінку

Раніше ми розповідали, що керманич, через якого потяг протаранив авто і загинули люди на Львівщині, може сісти за ґрати на 10 років.

Правила руху через залізничні переїзди

Їх нагадують поліцейські:

  • Під'їжджаючи до переїзду, а також починаючи рух після зупинки перед ним, водій зобов'язаний керуватися вказівками і сигналами чергового по переїзду, положенням шлагбаума, світловою та звуковою сигналізацією, дорожніми знаками і дорожньою розміткою, а також переконатися в тому, що не наближається поїзд (локомотив, дрезина).
  • Для пропуску поїзда, що наближається, і в інших випадках, коли рух через залізничний переїзд заборонено, водій повинен зупинитися перед дорожньою розміткою:
  • (стоп-лінією),
  • дорожнім знаком 2.2,
  • шлагбаумом чи світлофором так, щоб бачити сигнали, а якщо засоби організації дорожнього руху відсутні - не ближче 10 м до найближчої рейки.
  • Рух через переїзд забороняється, якщо:в) увімкнено заборонний сигнал світлофора чи звуковий сигнал незалежно від наявності та положення шлагбаума;ґ) до переїзду в межах видимості наближається поїзд (локомотив, дрезина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: