росіяни обстріляли український Нью-Йорк (фото)

photo_5413677539714517415_y
Фото: Павло Кириленко, ОВА

Унаслідок ворожої атаки по Нью-Йорку, що в Донецькій області, пошкоджено дев'ятиповерхівку. Окупанти вдарили по населеному пунктові 8 лютого.

Про це повідомив Павло Кириленко, очільник військової адміністрації регіону.

Каже, що росіяни обстріляли містечко із артилерії та поцілили у будинок.

«Повністю зруйновано сходові прольоти між 9 і 6 поверхами, пробита стіна, у більшості квартир вибито шибки. За попередньою інформацією, постраждалих немає», — йдеться в повідомленні.

Яка ситуація в регіоні?

Напередодні вночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — поцілили у приватний будинок, обійшлося без постраждалих.

На Волноваському напрямку під інтенсивним вогнем Вугледар — пошкоджено 9 приватних будинків, розповів глава ОВА Павло Кириленко вранці 8 лютого.

На Донецькому напрямку пошкоджено будинок у Тоненькому Очеретинської громади, також під обстрілами Курахове, Курахівка і Гірник Курахівської громади — без жертв. На Горлівському напрямку напружена ситуація у Соледарській громаді: пошкоджено 2 будинки у Васюківці та 4 у Роздолівці, під постійним вогнем Парасковіївка.

На Лисичанському напрямку під обстріли потрапив Сіверськ та околиці громади — ніхто не постраждав. Всього за добу росіяни поранили 2 жителів Донеччини, сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: