Максим Козицький назвав проєкти у галузі медицини, які втілюватимуть в області цьогоріч (відео)

Untitled
Фото: ЛОДА

Цього року на Львівщині планують втілити три великі медичні проєкти

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Пріоритетними проєктами, які реалізовуватимуть у Львівській області спільно із спонсорами, є розбудова Superhumans Center, ремонт в обласній психіатричній лікарні та розвиток сфери материнства і дитинства.

«Ми цього року поставили собі за мету втілити три пріоритетні проєкти зі спонсорами: це, звичайно, Superhumans Center – на базі одного з госпіталів у Львівській області створюємо сучасний центр пластичної хірургії для всіх, хто постраждав внаслідок війни. Це проєкт під патронатом Першої леді України. Центр включатиме, окрім послуг пластичної хірургії, реконструктивну хірургію, протезування та надання психологічної підтримки. Цей проєкт цього року частково завершать (перший етап)», – про це в ефірі ТРК «Перший Західний» розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Другий проєкт, у сфері психічного здоров’я, реалізовують у межах співпраці Міністерства охорони здоров’я та Світового банку.

«Значну увагу цього року присвятимо розвитку сфери психічного здоров’я. Завдяки Віктору Ляшку і Міністерству охорони здоров’я плануємо залучити кошти Світового банку для ремонту відділень психіатричної лікарні для того, щоб вона могла надавати послуги в комфортних умовах», – пояснив Максим Козицький.

Окрім того, очільник Львівщини повідомив, що на базі Львівської обласної клінічної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» та Львівського обласного клінічного перинатального центру планують створити сучасний медичний центр. Це третій масштабний проєкт, який реалізовуватимуть в області цьогоріч.

Також, за словами Максима Козицького, серед інших пріоритетів на 2023 рік – розвиток обласних закладів, де можна прийняти вимушених переселенців і особливо вразливі категорії населення. Соціальні заклади області продовжать ремонтувати, щоб створити у них гідні умови для проживання.

Весь ефір, у якому також взяли участь начальники Рівненської, Волинської та Хмельницької обласних військових адміністрацій, можна переглянути нижче:

Читайте також: Над Львівською областю ПвК «Захід» вдалось збити 9 ракет: головне за добу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: