На Львівщині затримали наркодилера, який щодня робив більше 300 закладок наркотиків

330804769_747429623260882_1726167133235361135_n
Фото: Національна поліція

21-річний юнак щомісяця робив близько 10 тисяч «закладок» із наркотиками і психотропами – поліцейські Львівського УБН затримали наркодилера

Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території Львівської області налагодив 21-річний мешканець м. Трускавець. Він отримував гуртові партії «товару», фасував та розповсюджував через закладки.

Нині зловмисника затримали, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. В ході реалізації оперативної інформації працівники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області (УБН) спільно зі слідчими Дрогобицького районного відділу поліції у м. Трускавець затримали 21-річного чоловіка на одній із вулиць міста. Під час огляду його речей поліцейські виявили вже розфасовані закладки із «Альфа-PVP» та канабісом.

Під час слідчих дій за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили розфасовану по сліп-пакетах психотропну речовину «LSD». Правоохоронці встановили, що зловмисник працював закладчиком на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів і психотропних речовин. Він збував заборонені речовини на території Львівської області, а гроші отримував криптовалютою.

Речові докази вилучено та скеровано на проведення експертних досліджень, а їхня орієнтовна вартість за цінами «чорного» ринку – майже 200 тисяч гривень. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. А Трускавецький міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень.

За такі дії йому загрожує позбавленням волі на строк до восьми років. Наразі поліцейські продовжують заходи зі встановлення утримувачів наркокрамниці та можливих спільників фігуранта. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Дрогобицька окружна прокуратура.

Читайте також: Над Львівською областю ПвК «Захід» вдалось збити 9 ракет: головне за добу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: