Військові з передової просять про допомогу: потрібна «велика пташка»

photo_2023-02-11_09-21-15
Фото: Фейсбук Тарас Чаус

Українські військові які знаходяться на Бахмутському напрямку потребують постійної допомоги та підтримки. У сучасній технологічні війні захисникам вкрай необхідні розвідувальні дрони та інші БПЛА різних типив

Про допомогу у придбанні одного з таких "розвідників" просить військовий з передової Тарас Чаус.

"Всім привіт! Дуже довго обдумував щодо написання цього посту, бо розумію що це буде дуже велика сума.. Цього разу вирішив відкрити збір на велику пташку DJI Matrix 300 RTK, плюс додаткові батареї, зарядний хаб та камеру до коптера H20N. Сума виходить за все 1,2 млн грн (це буде сума зі знижкою 20 %, щоб у Чехії взяти без ПДВ, або у Польщі)", - написав військовий.

За його словами, попередній такий коптер виконував дуже хорошу роботу, але зараз знаходиться на ремонті. І це певним чином обмежує можливості українських захисників, оскільки дрони на передовій необхідні постійно.

"Хочу сказати про пташку на котру ми збирали минулого разу, зробила багато хорошої роботи нею (невелику нарізку зробив, те шо можна), але вона зараз буде на ремонті, трішки постраждала під час операцій. Також втратили ще 2 мавіка, з них один безповоротно… Пташки на фронті потрібні постійно, і дуже прошу помогти чим зможе, хтось фінансами, хтось репостом і разом ми збиремо всю суму) дуже вдячний всім за допомогу". - додав Чаус.

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/5KDSX1QPL4

💳Номер картки банки
5375 4112 0332 7429.

Довідка.

Квадрокоптер DJI Matrice 300 RTK - дрон промислового призначення з часом польоту до 55 хвилин, можливістю позиціонування за 6 напрямками, функцією виявлення/обходу перешкод та модульною конструкцією з 3 варіантами конфігурації. Завдяки новій спеціальній системі підвісів з камерами H20 можна встановити на платформу тепловізійний датчик. Дрон здатний підніматися на висоту до 7 км зі швидкістю зльоту до 23 м/сек.

Читайте також: Втрати ворога: ЗСУ знищили за добу більше 1100 російських вояк і 9 танків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: