Росіяни не мають шансів підійти до Одеси з моря, – Резніков

330242377_590194245950456_5053476497879460608_n
Фото: ВМС ЗСУ

Олексій Резніков заявив, що ЗСУ позбавили росію панування в Чорному морі

Про це Олексій Резніков заявив під час пресконференції в Одесі, цитує Facebook-сторінка ВМС ЗС України.

"Я дуже не люблю давати прогнози та оцінювальні судження, але для того, щоб був ризик захоплення Одеси та регіону загалом, росії треба мати панування на Чорному морі. Але ми позбавили їх цієї можливості. В тому числі після успішного застосування наших, українських «Нептунів», коли за відомою всім адресою крейсер «Москва» пішов на дно. Плюс несуть службу протикорабельні комплекси «Гарпун», тому підійти з моря до Одеси в них я не бачу жодного шансу, — так прокоментував запитання про потенційні ризики для південних регіонів України від можливого масштабного контрнаступу росії Міністр оборони України Олексій Резніков під час пресконференції в Одесі".

За його словами, підійти суходолом у них не вийшло минулого разу, а на даний час завдяки мужнім захисникам України окупанти відкинуті на лівий берег Дніпра, що сам по собі зі зруйнованими мостами та переправами є потужним природним захисним бар’єром.

"Що стосується лівобережних територій півдня України, там угруповання ворога має можливість поповнення і озброєнням, і технікою, і людьми, тому там, звісно, ситуація більш напружена", — зазначив Олексій Резніков.

Читайте також: ЗСУ знищили за добу більше 1100 російських вояк і 9 танків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: