Білоруський пропагандист намагається втекти до США (документи)

signal-2023-02-08-165938_004-1280x960

Білоруський пропагандист, який тісно співпрацює російськими федеральними телеканалами та підтримує війну росії в Україні, Ніколай Анісімов - подав документи на оформлення візи до США.

Про це повідомляє ЦНС.

Документи, які потрапили до Центру національного спротиву від білоруського підпілля, вказують на те, що пропагандист шукає можливості втекти з країни.

Зокрема, серед документів, які в розпорядженні ЦНС, є заявка Анісімова на оформлення візи до Сполучених Штатів. Також Анісімов намагається продовжити свою шенгенську візу для безперешкодного виїзду до країн ЄС. За нашою інформацією пропагандист намагається отримати документи, як «незалежний журналіст».

Усю анкету можна переглянути тут:  ANISIMOV, NICKOLAY_WM

Анісомов веде пропагандистську програму про армію на білоруському телебаченні. Також працює воєнним кореспондентом на російському НТВ. Анісомов постійно дає концерти російським та білоруським військовим, зокрема відвідував і Сирію, де підтримував російських пілотів. Активно підтримує російську федерацію у війні в Україні. Підполковник запасу.

ЦНС отримав доступ і до паспортів Анісімова, яких, за хорошою традицією, у білоруських військових два – білоруський та громадянина рф.

Водночас заповнюючи анкету на візу Анісімов приховує своє місце роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: