Україні потрібно більше зброї, щоб виграти у жорстокій війні на виснаження, - Столтенберг

Столтенб

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Україна повинна отримати зброю, необхідну для перемоги у цій війні.

Виступаючи перед журналістами на зустрічі міністрів НАТО в Брюсселі, Столтенберг сказав, що консультації між членами Альянсу щодо підтримки Києва триватимуть протягом наступних двох днів.

«Оскільки ми знаємо про необхідність забезпечити, щоб Україна отримала необхідну зброю, щоб мати можливість повернути територію, звільнити землі та виграти цю війну та перемогти як суверенна та незалежна держава», – сказав він.

Столтенберг заявив, що важливо було обговорити типи систем і платформ, які члени НАТО мають надіслати в Україну, і щоб усі системи «працювали так, як вони повинні».

«Коли справа доходить до артилерії, нам потрібні боєприпаси, нам потрібні запчастини, нам потрібне технічне обслуговування, нам потрібна вся логістика, щоб гарантувати, що ми здатні підтримувати ці системи зброї, — сказав Столтенберг. — Це стало жорстокою війною на виснаження, а отже, це ще й битва за логістику».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: