Головні події за добу на Львівщині

photo_2023-02-18_10-42-58
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 18 лютого, о 08:40 сирени знову повідомили про повітряну тривогу. Небезпека вже минула. У нашій області все закінчилося без ракетних ударів

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Напередодні, 17 лютого, сирени двічі сповіщали про повітряну тривогу – о 13:45 та о 15:43. В обох випадках була загроза ракетних ударів з рoсiї. Небезпека не справдилася.

«Але є телеграм-канали, які під час повітряної тривоги повідомили про вибухи на Львівщині, тому ще раз прошу: перегляньте, на кого ви підписані. Не дозволяйте собою маніпулювати», - наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 117 людей. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1218 осіб.

У загальноосвітній школі Радехівської громади Червоноградського району відкрили відремонтований спортзал. Роботи розпочали у 2021 році. За два роки на це пішло 6,6 млн грн, з них 5,5 млн грн – кошти обласного бюджету та понад 1 млн грн – кошти місцевого бюджету. Фото з відкриття та більше інформації: https://loda.gov.ua/news/55441

«Бродівська громада Золочівського району отримала дизельний генератор потужністю 80 кВт для КП «Бродиводоканал». Передав його UNICEF. Стрийщина також отримала допомогу від UNICEF. За сприяння Львівської ОВА освітнім закладам району невдовзі передадуть 85 бойлерів. Навчальні заклади Самбірщини отримають від цього ж фонду обігрівачі», - зазначив Максим Козицький.

Молодь Львівщини запрошують приєднатись до молодіжної організації AIESEC. Організація розвиває лідерство серед молоді шляхом міжкультурних обмінів та проведення подій. Більше інформації тут: https://loda.gov.ua/news/55452

У навчальних закладах Дрогобича та громади стартує спортивний проєкт – «Шкільні спортивні ліги Дрогобицької МТГ». Ліги включають три види спорту – баскетбол, волейбол та бадмінтон. Завдяки реалізації цього проєкту у громаді збільшиться частка учнів, які систематично займаються фізичною культурою та спортом.

На Яворівщині діти продовжують робити окопні свічки на передову.  Третьокласники Старицької ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва спільно з класною керівничкою Даною Партикою виготовили 50 окопних свічок, які невдовзі повезуть нашим хлопцям та дівчатам у зоні активних бойових дій.

Читайте також: У Львові під час пожежі ледь не загинув літній чоловік

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: