Мешканці модульних містечок Львова отримали продуктові набори

3321563255740824512994601934023720784364726n-04aef122
Фото: ЛМР

Завдяки Мальтійській службі допомоги, Львів отримав дві тонни заморожених продуктів для вимушено переміщених українців. Пакунки з їжею отримали усі мешканці міських прихистків

Про це пише пресслужба ЛМР.

«Важливість продуктових наборів навіть не втому, що це спрощує життя для людей у модульному містечку. Це дає людям відчуття, що вони не залишилися із проблемою сам на сам – бо є хтось, хто турбується. Подарувати відчуття затишку та дому людям, які були змушені покинути свої домівки – це наше найбільше бажання», - зазначають у Міському центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб.

У пакунках, зокрема, були заморожені тортики, деруни та овочі.

Нагадаємо, раніше у Львові облаштували три модульні містечка, а нещодавно відкрили четверте, найбільше містечко на Сихові, де вже проживає близько 750 українців, які знайшли прихисток у нашому місті, рятуючись від війни.

Також у Львові діє Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб на вул. Костя Левицького, 67, де кожен має змогу отримати допомогу і консультації фахівців щодо помешкання, соціальних і юридичних питань, пошуку роботи, освіти і дозвілля, медицини, відновлення документів тощо.

Нагадаємо, раніше Максим Козицький розповів про соціальну підтримку військовослужбовців на рівні області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: