Завтра Львів попрощається з Героєм Русланом Заставним

1u5a8271-ad896231
Фото ілюстративне, автор - Роман Балук

Завтра, 20 лютого, Львів попрощається з Русланом Заставним, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Про це пише пресслужба ЛМР.

Чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Руслан Заставний (27.11.1979-02.02.2023). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №90 міста Львова. Закінчив Державний професійно-технічний навчальний заклад «Львівський професійний політехнічний ліцей» (тоді – Професійно-технічне училище №33 міста Львова).

У мирний час працював водієм-далекобійником у Європі. Активно займався спортом, постійно вдосконалював власну фізичну форму. Вивчав духовну літературу.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно записався до лав територіальної оборони. Виконував бойові завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності держави у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боровся із окупантами на території Харківщини та Донеччини.

У Руслана Заставного залишилися мама, дружина, двоє синів, брат, батьки дружини та хрещені доньки.

Читайте також: Максим Козицький розповів про соціальну підтримку військовослужбовців на рівні області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: