Для доставки зброї в Україну потрібна координація, - Кулеба

кулеба
фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що необхідна «координація» для доставки зброї та боєприпасів на поле бою в умовах російської війни.

Про це повідомляє CNN.

«Потужності для виробництва є. Потужність для доставки є. Тож нам потрібна координація — координація для виконання. І це те, що ми сьогодні обговорювали», – сказав Кулеба журналістам на спільній прес-конференції з главою зовнішньої політики ЄС Жозепом Борреллем і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Коментарі Кулеби прозвучали після того, як президент росії володимир путін подвоїв увагу до війни в Україні у своїй промові про стан нації. Він виклав знайомий список виправдань для свого неспровокованого вторгнення, включаючи розширення НАТО.

У Міністерстві оборони України заявили, що путін не зміг оголосити перемогу або довго говорити про вторгнення росії в Україну через військові країни, які дають відсіч московським військам.

«Сьогоднішня промова російського диктатора частково написана #UAarmy. Саме завдяки нашим бійцям, які воюють під Сватовим, Бахмутом, Авдіївкою, Вугледарем, Оріховим, у його щорічному зверненні не знайшлося місця «спецоперації, – йдеться у твіттері відомства у вівторок. – Тому що перемог немає».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: