путін заявив, що рф намагається зупинити війну

путін
Фото з відкритих джерел.

російський диктатор володимир путін під час промови 21 лютого заявив, що це не рф розв'язала війну проти України, а у всьому винен Захід. Аналітики кажуть, що теперішнє його послання майже нічим не відрізняється від попереднього: наритиви ті ж самі.

Виступ диктатора транслювали пропагандистські медіа.

Так, під час послання до федеральних зборів рф путін сказав, що рф «використовує всі сили, щоби зупинити війну», бо, мовляв, спецоперація (так війну проти України нарекли на росії - ред.) розпочалась, аби захистити країну-агресорку та ліквідувати нацистську загрозу.

Диктатор вкотре говорив про питання агресії на Донбасі і про те, що армія рф хоче це вирішити «мирним шляхом», але «за її спиною готувався зовсім інший сценарій». У всьому, каже, винен Захід, адже Україна веде із ним перемовини щодо постачання систем протиповітряної оборони, бойових літаків тощо.

І з його слів, Київ поневолений Заходом, бо спільно готувався із ним до великої війни.

Останній, додає диктатор, хоче допомогтись безмежної влади, а натомість країна-агресорка рф захищає свій дім, сказав путін.

Тим часом диктатор сказав, що кремль не воює із українцями, а саме із київським режимом. Народ, судячи з його слів, став заручником обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: