Страхування «Зелена карта»: що потрібно знати українським водіям

Screenshot_18
Фото з відкритих джерел

Подорож за кордон на власному авто може стати чудовим способом дослідити світ. Але для українських водіїв є кілька важливих речей, які слід врахувати перед перетином кордону. Зокрема, водії повинні переконатися, що вони мають належне страхове покриття, наприклад від arx.com.ua,  в країні перебування.

Чи потрібна українським водіям «Зелена карта»

На щастя, громадяни України можуть перетинати кордони Польщі, Словаччини, Угорщини та Молдови на власних автомобілях без «Зеленої карти». Однак, вони все одно повинні подбати про придбання страхового покриття в приймаючій країні.

Страхування в країні перебування

При в'їзді в Молдову водіям необхідно подбати про страхування автомобіля протягом перших 24 годин. Деякі країни пропонують українцям безкоштовний поліс або беруть на себе страхове покриття для українських водіїв. Це чудовий спосіб гарантувати, що ви будете захищені в разі аварії або іншого інциденту.

Поліси «Зелена карта» від українських страховиків

Виїжджаючи в інші країни, українські водії тепер можуть оформити поліс «Зелена карта» в українських страховиків, в тому числі онлайн, на короткий термін або на будь-який період. На сайті arx.com.ua компанія ARX пропонує страховий поліс «Зелена картка» для українських водіїв. Це відмінний спосіб переконатися, що ви застраховані під час подорожі за кордон.

Почніть діяти зараз

Не чекайте, поки ви опинитеся за кордоном, щоб переконатися, що у вас є необхідний страховий захист. Відвідайте arx.com.ua вже сьогодні, щоб оформити поліс «Зелена карта» від ARX і бути впевненим, що ви будете застраховані під час подорожі. Важливо переконатися, що у вас є відповідне покриття для країни, яку ви відвідуєте. Різні країни мають різні вимоги до страхового покриття, тому важливо переконатися, що ви знаєте про ці вимоги перед поїздкою.

Окрім придбання полісу «Зелена карта», важливо також переконатися, що ви маєте при собі необхідні документи для подорожі. Переконайтеся, що ви маєте при собі водійське посвідчення, реєстрацію та роздрукований страховий поліс. Це допоможе гарантувати, що ви зможете легально керувати автомобілем у країні, яку відвідуєте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: