На змаганнях з біатлону в Карпах спортсмени з Львівщини вже вибороли перші медалі

image-37
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Учора у Тисовці Стрийського району на навчально-спортивній базі зимових видів спорту стартували Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат, присвячені пам’яті загиблих захисників України.

Про це повідомляють в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

Львівську область на них представляють 14 вихованців Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» м. Новояворівськ.

У перший день на спринтерській дистанції 7 км змагалися юнаки  старшої та середньої вікової групи, а дівчата цих же груп – на дистанції 6 км. Біатлоністи Львівщини вже вибороли перші медалі: Вікторія Ясенич серед дівчат виборола срібло, а Христина Руда – бронзу. Близьким до медалі був також Ілля Данич, який виборов 5 місце.    

Попереду на спортсменів чекають три насичені змагальні дні.

23 лютого, найкращих визначатимуть у спринті серед юнаків та дівчат  молодшої вікової  групи.  У п’ятницю визначать переможців в індивідуальній гонці серед юнаків та дівчат старшої та середньої вікових груп. А в суботу майстерність в індивідуальній гонці демонструватимуть юнаки та дівчата молодших вікових груп.                 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: