По радіо у тимчасово окупованому Криму передали послання Буданова

Кирило Буданов
Фото з відкритих джерел.

У багатьох районах тимчасово захопленого росіянами Криму в етері місцевих радіостанцій пролунав гімн України, а також звернення очільника воєнної розвідки України Кирила Буданова.

Про це повідомляє канал «Кримский ветер».

Замість звичних редакційних програм в етерах радіостанцій «Спутник в Крыму» та «Вера» звучало записане повідомлення Буданова російською: «Громадяни України, до вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території. Донбас, АР Крим та весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не переховувалися. Всі вони будуть ліквідовані. Усім патріотам — час діяти настав. Чекайте, ми йдемо до вас. Слава Україні!»

Нагадуємо, вранці у середу, 22 лютого, у багатьох містах на росії лунали сигнали, які сповіщали про повітряну тривогу. Натомість російські надзвичайники повідомили, що справа у гакерській атаці.

Що ще відомо?

У тимчасово окупованому Криму змінюється ставлення до рф. Воєнна розвідка України ретельно стежить за динамікою настроїв населення.

«Після відновлення територіальної цілісності України в Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом», — сказав представник відомства Вадим Скібіцький в інтерв'ю «АрміяInform»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: