У Києві викрили підприємця, який поставляв неякісні продукти для військових

333418206_106371292357703_179380771845188691_n

У Києві повідомлено про підозру підприємцю, який привласнив собі кошти шляхом поставок неякісних продуктів харчування для військових на понад 9 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, після початку збройної агресії рф проти України, між підприємством та військовою частиною Національної гвардії України було укладено договори на закупівлю консерв тушкованої свинини, а також консерв гречаної та перлової каш зі свининою.

Постачальник, достовірно знаючи, що технічні характеристики цих продуктів не відповідають вимогам ДСТУ та іншим вимогам у сфері обігу харчових продуктів, передав військовій частині Нацгвардії України недоброякісний товар на загальну суму понад 9,1 млн грн.

Відповідно до лабораторних досліджень поставлені консерви не відповідають вимогам ДСТУ, є небезпечними для споживання та можуть спричинити шкідливий вплив на здоров’я людини.

Слідство триває. Прокуратура продовжує вживати заходи до встановлення всіх осіб, причетних до постачання неякісних продуктів харчування військовослужбовцям.

Раніше окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно осіб, які поставили військовослужбовцям Державної прикордонної служби України м’ясопродукцію, яка не відповідає вимогам ДСТУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: