На Херсонщині волонтери та поліцейські потрапили під обстріл

331746497_1766312260432667_958123084563930180_n

На Херсонщині в селі Зміївка Бериславського району автомобілі з поліцейськими та волонтерами потрапили під ворожий обстріл, поранені троє цивільних та двоє поліцейських.

Про це повідомили у поліції області.

«Звільнені населені пункти Херсонської області перебувають під постійним ворожим вогнем. російська армія використовує всі види озброєння проти мирних жителів. У таких непростих умовах щодня працюють зведені загони поліції. Вони виїжджають на виклики, вивозять поранених, евакуюють людей, доставляють гуманітарні вантажі, несуть службу на блокпостах, куди регулярно «прилітає», - наголошують у поліції. 

В селі Зміївка Бериславського району, де під ворожий обстріл потрапила слідчо-оперативна група поліції, яка їхала на виклик, а також волонтери, які прямували в село евакуювати пенсіонерку та везли гуманітарну допомогу. По прибуттю на місце поліцейські повідомили, що вони та ще один автомобіль потрапили під щільний обстріл, було пряме влучання снаряду в автівку. Після цього зі слідчо-оперативною групою зник зв'язок. Тоді травмувалися троє цивільних та двоє поліцейських.

Першими пораненим допомогли військовослужбовці ЗСУ. Волонтерів з тяжкими пораненнями бійці доставили в лікарню. Поліцейські ж самостійно дісталися медзакладу, де у них діагностували контузії та забої головного мозку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: