На Львівщині бригада швидкої втікала від рецидивіста

334228009_2184100628443846_1188153959050745603_n
Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

На Львівщині медики екстреної служби під час виклику знайшли тіло вбитого чоловіка та ледве не стали жертвами нападу рецидивіста з сокирою

Про екстремальний виклик розповіли у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Увечері 2 березня бригада "швидкої" у складі лікаря Ростислава Зайця, фельдшера Олега Дідича та водія Ігоря Дровняка отримала виклик про те, що людина має порушення дихання і втратила свідомість.

"Дуже занедбаний приватний будинок, що більше схожий на стайню, зайшли на подвір’я, і зразу насторожились: нас «зустріла» порубана на шматки коза, поруч на ковбиці – закривавлена сокира. Трилер, а не виклик. Заходимо у дім. В кімнаті чоловік асоціальної зовнішності, неадекватний, агресивно поводиться"- розповідає лікар.

Чоловік сказав, що на ліжку лежить хворий і закликав лікарів йому допомогти.

Медики відразу звернули увагу, що тіло "хворого" покрите синцями, особливо руки – ніби він від когось відбивався.

"На голові – проникаюча рана лобної ділянки. Тіло холодне – судячи з усього, з моменту смерті уже минув якийсь час. І немає крові. Хтось уже помив труп",  розповідає Ростислав Заєць.

«Пацієнт мертвий» – констатували ми й зібралися на вихід. Та почувши це, чоловік став у дверях, почав кричати й нам погрожувати зброєю (на столі лежали ножі та сокира). Підскочив до тіла, почав його піднімати – з легень виходить повітря… Ми швидко зорієнтувалися, мовим йому: так, швиденько вантажим, зараз ми його в лікарню, і врятуємо. Тіло на ноші, всі в автівку, водій за кермо – треба рятуватися. Чоловік ще якийсь час гнався за нами, товк кулаком в машину" - продовжує розповідь лікар.

Тільки від’їхавши 300 метрів працівники екстреної служби зрозуміли, що врятувалися. Вони подзвонили у поліцію, дочекалися правоохоронців і разом з ними повернулися на місце події.

"Там уже проводився огляд, опис всього, що відбувалося, приїзд криміналістів зі Львова. Словом, адреналін ще той, на підстанцію повернулися посеред ночі. Трилер, а не виклик", – говорить лікар.

Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: