На Львівщині пожежники врятували від вогню господарську будівлю, житловий будинок і трактор

31
Фото: ДСНС

У Львівському районі професійні вогнеборці спільно з місцевими пожежними командами врятували від вогню дві будівлі та трактор

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

03 березня о 15:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Зіболки Львівського району. Пожежа виникла в шлакоблочному гаражі, критому шифером, розміром 17×5 м прибудованому до господарської будівлі.

До місця виклику виїхали рятувальники 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква а також місцеві пожежні команди с. Зіболки та сел. Куликів.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь повністю охопив гараж всередині, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі та трактор, що стояв біля гаража.

О 15:47 вогнеборці локалізували пожежу, та о 16:16 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах гаража на площі 50 кв.м., перекриття на площі 20 кв.м., автомобіль «ВАЗ 2101», що знаходився в гаражі, 3 вікна та 2 дверей, пошкодив стіну на площі 12 кв.м.

Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню поруч розташовані господарську будівлю, житловий будинок та трактор.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: