Під Львовом ДТП: постраждали 19-річні водій та пасажир

13
Фото: Нацполіція

Неподалік Львова внаслідок зіткнення «Рено» та «БМВ» травмовані двоє осіб – поліцейські проводять розслідування

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 березня о 21.15 на автодорозі «Західний обхід Львова» в межах села Скнилів Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Рено Логан» під керуванням 19-річного львів’янина та «БМВ 328», за кермом якого перебував житель Львова віком 18 років. Внаслідок зіткнення водій та 19-річний пасажир «Рено» отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

За минулу добу, 3 березня, на оперативну лінію 102 до поліції Львівщини надійшло 1143 повідомлень – усі вони опрацьовані.

Правоохоронці дякують громадянам за пильність за закликають: якщо ви бачите підозрілих осіб або небезпечні предмети, негайно телефонуйте на лінію 102.

Від початку повномасштабної російської агресії поліцейські Львівщини спільно з нацгвардійцями, бійцями територіальної оборони та представниками громадських формувань у посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, а також несуть службу на блокпостах.

Також поліцейські закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги – почувши сирену, негайно вирушайте в укриття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: