Завтра Львів попрощається з Героєм Богданом Рільником

img1287-9cbf46c2
Фото ілюстративне, автор - Роман Балук

У неділю, 5 березня, Львів попрощається з Богданом Рільником, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Про це пише пресслужба ЛМР.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Домі Молитви (Церква «Преображення» ЄХБ), що на вул. Фабричній, 21. Відтак, о 12:00 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка Героя

Фото: ЛМР

Богдан Рільник (25.10.1993-27.02.2023) Уродженець села Великосілки Львівської області. Після трагічної смерті батька, із братами та сестрою опинилися в інтернаті «Вишенька» села Жовтанці, однак у 2008 році дітей на виховання взяла родина Проциків, яка ростила Богдана у дусі любові до Бога та людей.

Навчався у Жовтанецькому опорному закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Закінчив Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій.

У 2013 році прийняв хрещення у Церкві Євангельських християн баптистів у селі Грабовець. Згодом, проживаючи у Львові, приєднався до помісної церкви ЄХБ «Преображення».

Після завершення навчання працював кондитером у закладах харчової промисловості, згодом обіймав посади у Товариствах з обмеженою відповідальністю «Молоток ЛТД» та «Руш».

Із початком повномасштабного вторгнення займався волонтерською діяльністю для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, згодом став на захист Батьківщини до лав 77-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Богдана Рільника залишилися дружина, двоє доньок та брати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: