За місяць у Львові понад півтори тисячі жінок перевірили своє здоров’я

img2360-2ea49f3a
Фото ілюстративне, автор - Роман Балук

Упродовж останнього місяця до Львівського медичного об'єднання акушерства та гінекології звернулися 1592 жінки, які приділили годину часу для свого здоров'я і змогли запобігти багатьом хворобам. Безкоштовні обстеження тривали у межах акції «Година для здоров’я».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Наші пацієнтки усвідомили важливість потурбуватися про себе у щоденній метушні. Адже це так просто – записатись на огляд, прийти та перевірити своє здоров’я», - кажуть у медичному об'єднанні акушерства та гінекології Львова.

Результати акції «Година для здоров’я»:

– Пологовий клінічний будинок №1: гінекологи обстежили 540 жінок, у 10 із них виявили дисплазію шийки матки. Також медики провели 509 УЗД-обстежень та виявили: 56 кист яйників, 78 лейоміом, 16 поліпів ендометрія; 44 кист, 14 фіброаденом, 5 мастопатій, 13 дуктектазій молочних залоз.

– 3-я міська клінічна лікарня: фахівці оглянули 1052 жінки та провели цитологічне обстеження, завдяки чому виявили 20 дисплазій шийки матки. Також 640 жінок пройшли УЗД-обстеження. Лікарі виявили: 64 міом матки, 36 адепоміозів, 22 поліпи ендометрія, 21 кисту яйників, 5 гіперплазій.

Медики наголошують: вчасне звернення до лікаря – це можливість швидше і якісніше пролікувати недугу та продовжувати жити активним життям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: