Спалах недуги у модульному містечкові Львова: медики розповіли про стан хворих

лікарня
ілюстративне фото

У модульному містечкові Львова, де мешкають майже 700 вимушених переселенців, занедужали 41 людина. Медики розглядають версію — харчове отруєння, утім наразі цей діагноз не підтвердився.

Вранці 7 березня керівниця управління охорони здоров’я міської ради Марта Матюшко розповіла про стан госпіталізованих.

Вона нагадала, що з-поміж пацієнтів 4-ї міської поліклініки було 22 дитини. Ще 30 осіб лікуються амбулаторно.

Стан усіх мешканців модульного містечка на Сихові, які лікуються стаціонарно та амбулаторно, покращився. Декількох сьогодні уже планують виписати з лікарні, сказала вона.

«Станом на ранок стан усіх хворих, які лікуються в інфекційній лікарні, покращився. Нових хворих за ніч не поступало і, можливо, сьогодні чотирьох хворих випишуть зі стаціонарного лікування. Стан амбулаторних хворих теж покращився», —  додає Матюшко.

Що передувало?

У ніч проти неділі, 5 березня, до поліклініки у Львові ушпиталили 11 мешканців модульного містечка на Сихові із підозрою на кишкову інфекцію. Вже вранці наступного дня до медиків звернулись 37 людей.

У мерії переконують, що фахівці продезінфікували усі приміщення в містечкові, де мешкають близько 700 вимушених переселенців, та відібрали зразки їжі, мазки з поверхонь та санвузла, аби з’ясувати причину нездужання.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: