Підприємцем року став українець, який відбудував знищене виробництво в Ірпені

чєл

На премії «Підприємець року» переміг Денис Шкрібляк. Він відбудував підприємство в Ірпені, яке було знищене росіянами після вторгнення в Україну.

Про це нам повідомили у Payoneer.

На сьомій щорічній премії «Підприємець року» від платіжної платформи Payoneer перемогу в номінації «Прорив року» здобув українець Денис Шкрібляк. Він є засновником і власником компанії Wood and Hearts, що виробляє екологічні Монтессорі меблі для дітей. Перші два цехи компанії розташувались в Ірпені, і у 2022 році були знищені через російську агресію. Однак підприємець відновив знищене виробництво і побудував ще одне на заході країни.

«У Payoneer нас неймовірно надихають наші клієнти. Їхні історії успіху є свідченням рішучості, з якою вони йшли до досягнення своїх цілей. Ми пишаємося їхніми звершеннями та вважаємо за честь бути поруч впродовж усього їхнього підприємницького шляху», — зазначила Любов Даниліна, генеральна директорка Payoneer в Україні.

Щороку ця премія відзначає найкращих підприємців з усіх куточків планети з метою підтримати й показати світові яскраві та перспективні цифрові бізнеси. Цьогорічна сьома премія, на яку подалися 9 601 підприємець з понад 150 країн, зібрала разом переможців з України, США, Аргентини, Китаю, Індії, Таїланду та Сербії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: