Вночі рф завдала масованої ракетної атаки: що відомо

97_main
фото ілюстративне

Під ранок рф атакувала Україну. Вибухи зафіксували в Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Житомирі, Києві.

Повітряна тривога в багатьох областях України триває вже понад 5 годин.

Ворог завдав близько 15 ударів по Харківщині. Під прицілом окупантів знову опинились об‘єкти критичної інфраструктури. Попередньо, є влучання у приватний житловий будинок на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється, - повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок масованого ракетного удару є влучання ракет в об’єкт енергетичної інфраструктури Одещини, а також пошкоджені житлові будинки. На щастя постраждалих немає. Наразі діють обмеження електропостачання. За результатами роботи підрозділів протиповітряноі оборони є збиття ракет, - повідомив очільник Одеської ОВА Максим Марченко.

Внаслідок атаки немає світла та води у більшості будинків у Житомирі, ситуація складна. Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин у Facebook.

В Голосіївському районі столиці є влучання в об’єкт інфраструктури. Всі служби працюють на місці. В Святошинському районі уламками ракети поранено дві людини. Також рештки ракети пошкодили автомобілі. Інформація уточнюється. Наразі без світла у Києві залишились приблизно 15% споживачів, - про це повідомив мер Київа Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: