iPhone 14: про 6 головних переваг

iphone-14-preview-design-zakladni-rady

Айфон – це смартфон, який ставить тренди на ринку мобільних пристроїв. І нове чотирнадцяте покоління не є винятком.

Пропонуємо розглянути, які ж переваги Айфон має у базовій версії.

Стильний алюмінієвий корпус

Смартфон традиційно створений у мінімалістичному стилі, з плавними гранями та тонкими лініями. Його корпус виготовлений із повторно переробленого алюмінію у межах програми Еппл із захисту навколишнього середовища. Він дуже легкий, але забезпечує надійний захист внутрішніх вузлів від механічних пошкоджень.

Зовнішніх змін в основній моделі не було - чого не скажеш про флагманські.

Еталонна графіка

Айфон 14 традиційно отримав чудовий дисплей, створений за технологією Super Retina XDR. Всі його параметри стали кращими (частота оновлень, колірне охоплення, яскравість). З новинок варто відзначити технологію завжди активного екрану – тепер повідомлення та сповіщення можна подивитися без розблокування телефону.

Потужний процесор

У базовій лінійці гаджет працює на процесорі А15 Біонік, вже знайомому користувачеві за попередніми поколіннями техніки. Він легко може впоратись із найскладнішими завданнями.

Камерний модуль

Для створення професійного контенту варто вибирати флагманські моделі. Однак навіть у базовій версії якість знімків виходить приголомшливою. На задній панелі розмістилися основний та надширококутний об'єктиви, спереду – фронталка. У всіх нові діафрагми, що вловлюють ще більше світла. Також усі камери отримали нову систему оптичної стабілізації зображення, яка видаляє шуми та інші перешкоди ще під час зйомки.

Супутниковий зв'язок

Еппл став першим виробником мобільних телефонів, який запустив у космос власні супутники та обладнав нові смартфони модулем супутникового зв'язку. Поки що супутниковий зв'язок доступний лише за екстрених ситуацій та відсутності мобільного покриття, але його доступність буде поступово розширюватися – у міру збільшення кількості супутників.

Безпровідна зарядка

Заряджати телефон стало ще зручніше, оскільки Ви не прив'язані до розетки на відстань довжини зарядного пристрою. Використовується бездротова система MagSafe. Автономність роботи зросла в порівнянні з минулим поколінням незначно, але все ж таки при перегляді відео в інтернеті на одному заряді телефон легко пропрацює 18 годин.


Купити новинку ви можете просто зараз, якщо звернетеся до інтернет-магазину продукції Apple My Cloud Store. Детальну інформацію про телефон та умови замовлення ви знайдете на офіційному сайті магазину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: