П'ятеро наркоторговців зі Львова щомісяця заробляли близько мільйона

DBN_grupa_Lviv_10_03_23_5
ФОТО: Нацполіція України

У Львові викрили членів наркоугрупування. П’ятеро чоловіків розповсюджували амфетамін, канабіс, мефедрон та «Альфа-PVP» на території країни. Товар вони замовляли гуртовими партіями. Збували у Львові через закладки, а замовникам із інших областей відправляли поштою. У такий спосіб вони отримували близько мільйона гривень прибутку щомісяця.

Про це повідомили у Національній поліції України 10 березня.

Ідеться про чоловіків віком від 23-х до 32-х років, мешканці Львівської, Волинської та Хмельницької областей. Четверо фігурантів забезпечували збут наркотиків і психотропів на території Львова. Постачав їм «товар» 28-річний місцевий житель. Він отримував гуртові партії речовин, фасував їх на дози та передавав спільникам через «мастер-клади» – великі закладки.

Крім того, чоловік «працював» із клієнтами з інших областей, відправляючи замовлення поштою.

Щомісяця фігуранти збували близько 5 кг заборонених речовин, отримуючи кошти у криптовалюті. Такий «бізнес приносив їм близько мільйона гривень прибутку, кажуть у поліції.

Двох фігурантів оперативники затримали під час надходження чергової партії заборонених речовин. У них поліцейські вилучили кілограмовий пакунок із амфетаміном.

Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів, правоохоронці вилучили амфетамін, «Альфа-PVP», мефедрон, канабіс та пігулки MDMA. Також вилучено 34 сім-карти різних мобільних операторів, 14 банківських карт, засоби для фасування та пакування, а також «чорнові» записи. Все вилучене скеровано для приведення експертних досліджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: