У полі на Херсонщині авто наїхало на російську міну: є загиблі та поранені

міни
Фото: ДСНС

На міні, залишеній російськими окупантами, підірвались четверо людей. Сталося це у Іщенці ㅡ селищі в Херсонській області.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону 9 березня.

Кажуть, що авто якраз проїжджало полем, коли наїхало на ворожу вибухівку.

«Постраждалих четверо - двоє з них загинули, ще двоє - дістали поранення. Чоловіка та жінку у важкому стані доправили до лікарні. У обох діагностували мінно-вибухову травму, численні опіки та перелами. Медики борються за їх життя», ㅡ йдеться в повідомленні.

В ОВА вкотре нагадують, що зоною підвищеної небезпеки є поля, лісосмуги, узбіччя доріг, пустирі: «Не варто ризикувати собою, якою б великою не була необхідність відвідати такі місця».

Раніше ми розповідали, що російська вибухівка здетонувала поблизу Трифонівки, що у Великоолександрівській громаді на Херсонщині. Цивільний підняв боєприпас, який знайшов у полі.

Читайте також: В Україні заміновано понад 880 тисяч га земель

Мінна небезпека

Наприкінці 2022 року у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України розповідали, що від початку повномашстабного російського вторгнення на ворожих мінах підірвались майже пів тисячі людей. Загинули щонайменше 185 постраждалих. Там повідомляли, що заміновано 30% територій країни, це за площею як дві Австралії.

Найчастіше такі трагедії фіксують на Харківщині та Херсонщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: