Зросла кількість поранених через російський обстріл Костянтинівки на Донеччині

photo_5213477951427954161_y
Фото: ОГП

Через російську атаку по житлових кварталах Костянтинівки у Донецькій області кількість поранених мирних мешканців зросла до восьми.

Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора України 10 березня.

Там нагадали, що у п'ятницю росіяни обстріляли місто із зенітно-ракетного комплексу С-300 та реактивної системи залпового вогню «Ураган».

Внаслідок атаки троє чоловіків і четверо жінок отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Також осколкового поранення зазнав 53-річний водій маршрутки.

Пошкоджено або повністю зруйновано близько 14 приватних домоволодінь, 9 автомобілів, газову трубу, гаражі, господарські споруди та об’єкти цивільної інфраструктури, додали прокурори.

Яка ситуація в регіоні?

Вранці 10 березня очільник військової адміністрації Донеччини Павло Кириленко розповів, що минулої доби росіяни продовжили обстрілювати населені пункти Донеччини, цілившись у цивільну інфраструктуру.

  • На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар та Пречистівка – без жертв.
  • На Донецькому напрямку 1 людина загинула у селі Вовченка Курахівської громади, також під вогнем опинилися Курахове і Дачне – там без жертв.
  • У Мар’їнській громаді артобстрілів зазнали Мар’їнка, Новомихайлівка і Побєда. Зранку росіяни обстріляли з Градів Сєверне, Тоненьке і Ласточкине Очеретинської громади.
  • На Горлівському напрямку 1 людина поранена внаслідок обстрілів Костянтинівки. Місто зазнало ракетного удару та артобстрілу – пошкоджено частину ДСНС, 2 житлові будинки, книгарню та крамницю.
  • За добу стало відомо про ще 7 багатоповерхівок, пошкоджених у Бахмуті. У Торецьку пошкоджена 9-поверхівка – без постраждалих.
  • У Соледарській громаді обстріли зафіксовано у Міньківці, Федорівці, Роздолівці, Васюківці та Оріхово-Василівці.
  • На Лисичанському напрямку 10 снарядів прилетіли по Торському і Зарічному, зруйновано 1 будинок і пошкоджено ще декілька у Сіверську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: