Аварійні відключення світла діють у Києві та регіоні, а в деяких областях ймовірні погодинні вимкнення

IMG_7365-630x420
Фото Микити Печеника, з архіву редакції.

У понеділок, 13 березня, збільшилось споживання електроенергії, що є характерним для початку робочого тижня. Натомість через атаки росіян досі усувають наслідки.

Про це повідомили у НЕК «Укренерго».

Там розповіли, що у Житомирській та Харківській областях продовжується робота над усуненням наслідків ракетних обстрілів 9 березня. У Миколаївській області завершене заживлення усіх споживачів, які залишилися без енергопостачання внаслідок бойових дій.

Натомість через перевантаження обладнання діють аварійні відключення в деяких районах Києва та Київщини. На Житомирщині та Харківщині при зростанні споживання у пікові години можливе застосування графіків погодинних відключень

Унаслідок ворожих артилерійських обстрілів є пошкодження мереж у прифронтових районах Харківської та Херсонської областей. там, де дозволяє безпекова ситуація, тривають ремонтні роботи. Також триває заживлення споживачів, що були знеструмлені через погодні умови (рвучкий вітер) на Житомирщині та Сумщині. В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалось, ліміти не доводились.

Наявних в системі обсягів виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб всіх споживачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: